Herroepingsrecht

Ben je niet blij met wat je besteld hebt en je wilt het terugsturen of ruilen? Geen probleem!
Je kunt jouw bestelling of een deel ervan ruilen of het simpelweg retourneren omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. De enige voorwaarde is dat de artikelen compleet, ongebruikt en onbeschadigd bij ons aankomen.

Termijn
Je hebt een zichttermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product aan te melden voor retour, ingaande op de dag ná aflevering. Enkel onbeschadigde sieraden, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en voldoende voorzien van frankering.

Terugbetaling
Wij betalen na ontvangst van de goederen het factuurbedrag binnen 7 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wil je zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan jouw retour per brievenbuspakje of als pakketje.

Uitgesloten producten

Oorbellen
Helaas kunnen oorbellen niet retour worden gestuurd vanwege hygiënische reden. Dit geldt voor alle juweliers in Nederland, Zilvani volgt deze regels.

Gegraveerde sieraden
Omdat het sieraad speciaal voor je wordt gemaakt, geldt hierop volgens de Wet Kopen op Afstand geen retourrecht. De sieraden zijn namelijk onverkoopbaar geworden door de personalisatie. Alleen als er een duidelijke fout van onze zijde is gemaakt (bijv. spelfout of verkeerde datum), dan maken we uiteraard kosteloos een nieuw sieraad. Mail in dit geval naar info@zilvani.nl.

Hoe retourneren?

1

Print deze retourformulier uit en vul het in. Knip vervolgens het adreslabel uit.

2

Verpak de items samen met het retourformulier. Plak de adreslabel op de doos.

3

Lever je retourpakket af bij een PostNL punt en bewaar je verzendbewijs.

4

Jouw retourzending wordt binnen 7 dagen na ontvangst verwerkt.