Tips & Tricks

De lente hangt in de lucht en het is tijd om je garderobe te updaten met frisse, nieuwe stijlen. Als het gaat om accessoires voor je outfits, zijn sieraden een gemakkelijke en betaalbare manier om wat flair en persoonlijkheid toe te voegen aan je outfits. In dit artikel delen we enkele tips voor het maken van de perfecte lente look met je sieraden.

Kies voor lichtere sieraden en materialen

Wanneer het weer warmer wordt, is het fijn om minimalistische sieraden te dragen die zijn gemaakt van lichtere materialen die niet te zwaar wegen en zweterig aan gaan voelen. Enkele materialen die goed werken voor sieraden in het voorjaar zijn natuursteen en lichtgewicht metalen zoals gold-plated roestvrij staal. Deze materialen zien er niet alleen mooi uit, maar voelen ook comfortabel aan bij warmer weer om dat ze je lichaamswarmte geleiden. Hierdoor blijven ze koel aanvoelen en zul je er minder snel onder gaan zweten.

Een ander voordeel van lichtgewicht materialen is dat ze meestal goedkoper zijn dan zwaardere metalen zoals goud of platina, dus je kunt meer accessoires en verschillende stijlen aan je collectie toevoegen voor een kleiner budget. Bekijk hieronder onze aanraders voor lichte lente sieraden.